Роксана

img_6565-431x431

Една од моите главни грижи во текот на бременоста беше да најдам банка за матични клетки која може да ги задоволи сите мои барања, мислејќи на иднината на моите близнаци. Барав банка овде во Романија, акредитирана и потврдена од властите на Романија. Соработката со Euromedics Swiss започна преку телефонски разговор со медиционскиот претставник, со што се потврди сериозноста на целиот процес. Веднаш после нашиот телефонски разговор таа ми испрати понуда и потоа пристапивме кон потпишување на договорот. Сериозноста и брзината се потврдија и откако компанијата ги зема матичните клетки веднаш од болницата. Потврдата за зачувување пристигна во истиот момент како што и пишуваше во договорот. Ние го избравме Euromedics Swiss и добивме сериозна и квалитетна услуга и посигурна иднина за моите близнаци. Му благодарам на тимот на Euromedics Swiss.

Напишете коментар