Марија

img_6575-431x431

Мојот син е целиот мој живот. Кога носиш одлука да родиш дете без татко одговорноста е голема и исклучително и припаѓа на мајката. Одлуката за избор и зачувување на матични клетки е многу важна. Претставникот од Euromedics Swiss веднаш го придоби моето внимание заради професионализмот и брзината. Таа ми овозможи одлични услуги во текот на целиот процес и ја придоби мојата доверба благодарение на многу строгата контрола на квалитет. Вистината е дека групацијата Euromedics Swiss ја чувуствував како мое семејство, кое ми ги објаснуваше сите прашања и пронаоѓаше решенија на секој проблем како да е нивен проблем. Му благодарам на тимот на Euromedics Swiss !!

Напишете коментар