Лујза

img_6510-431x431

Би сакале да му се заблагодариме на тимот на EUROMEDICS SWISS за професионализмот кој го покажаа во единствениот момент во нашиот живот. Јас го добив нивното целосно внимание, тие внимателно ни го објаснија значењето од земањето на матични клетки,како и предностите и ограничувањата на ова поле. Мислам дека го направив најдобриот чекор со тоа што му ја обезбедив иднината на нашето бебе со земањето на матични клетки. Секогаш кога имам шанса јас ова го препорачувам!

Напишете коментар