Договор

Направете го Вашиот договор овде

ДОГОВОРОТ за замрзнување на матични клетки потпишан со EUROMEDICS SWISS е договор пропишан директно од родителите, без посредници, со компанијата која ги поседува лабораториите и системите за биолошко замрзнување. Нашата компанија, со цел континуирано да ја зачувува довербата на потрошувачите, презема обврска да го задржи нивото на квалитет на направените процедури и структурата со која дејствува, преку инструменти кои објективно одговараат на интернационалните потврди.

Овде можете да ги оставите Вашите податоци со цел да го склучите Договорот со Нас.

Slider

Трошоци

Нашите договори се базираат на два фактора, а тоа е квалитетот и добрата цена.

Ние сакаме на клиентот да му овозможиме квалитетна услуга со најдобри цени на пазарот.

Подолу можете да ја погледнете листата на цени за нашите услуги:

ЦЕНОВНИК ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ
EUROMEDICS GOLD1:
Овој пакет вклучува зачувување на крвни клетки од папочна врвка.
20 Години 50 Години
2000 Евра 3000 Евра
EUROMEDICS GOLD2:
Овој пакет вклучува зачувување на ткиво од папочната врвка.
20 Години 50 Години
2000 Евра 3000 Евра
EUROMEDICS Platinum:
Овој пакет вклучува зачувување на крвни клетки од папочната врвка како и ткиво од папочната врвка.
20 Години 50 Години
2400 Евра 3600 Евра

Во сите пакети е вклучен и транспортот на материјалот.

Во сите пакети е вклучена обработката, замрзнувањето, цената за зачувување во согласност со предвидениот период во зависност од договорот кој го имате одбрано.

Депозитот се дава пред раѓањето на детето во моментот кога е потпишан договорот и тој изнесува 150 Евра.

Анализа на горенаведените трошоци:

Депозит: Вклучувањето во програмот и административните трошоци.Трошоци за транспорт на крвта или ткивото или двете заедно со сертифициран трнспортер до нашата биолошка лабораторија. Овој износ е неповратен и се наплаќа при потпишување на договорот.

Дополнителни услуги: Дополнителните услуги не се наплаќаат.

Обработката и Замрзнувањето на Клетките на крвта од папочната врвка или Ткивото од папочната врвка или двете заедно:

Овој износ е вклучен во секој пакет.
Цената за обработката на матичните клетки се наплаќа откако процесот ќе биде успешно завршен.

Slider

Понуди

Дали сакате персонализирана понуда?
Дали сакате друга понуда која подобро ќе Ви одговара?
Потполнете го формуларот и ќе бидете контактирани од медиционскиот претставник во Вашиот регион со цел да ви достави понуда!