Category Archives: Parent’s Testemonials

Марија

Мојот син е целиот мој живот. Кога носиш одлука да родиш дете без татко одговорноста е голема и исклучително и припаѓа на мајката. Одлуката за избор и зачувување на матични клетки е многу важна. Претставникот од Euromedics Swiss веднаш го придоби моето внимание заради професионализмот и брзината. Таа ми овозможи одлични услуги во текот на […]

Роксана

Една од моите главни грижи во текот на бременоста беше да најдам банка за матични клетки која може да ги задоволи сите мои барања, мислејќи на иднината на моите близнаци. Барав банка овде во Романија, акредитирана и потврдена од властите на Романија. Соработката со Euromedics Swiss започна преку телефонски разговор со медиционскиот претставник, со што […]

Лујза

Би сакале да му се заблагодариме на тимот на EUROMEDICS SWISS за професионализмот кој го покажаа во единствениот момент во нашиот живот. Јас го добив нивното целосно внимание, тие внимателно ни го објаснија значењето од земањето на матични клетки,како и предностите и ограничувањата на ова поле. Мислам дека го направив најдобриот чекор со тоа што […]